Är du i behov av ett byggföretag i Stockholm?

06 oktober 2020 patrick pettersson

Är du trött på att ha det som du har det? Känner du dig begränsad av hur ditt hus är uppbyggt? Du behöver inte känna dig begränsad, du kan få det som vill ha det. 

Du behöver inte ens ha kunskapen själv, utan du kan ta hjälp av ett byggföretag som vet vad de gör. 

Inga förändringar är för små

Är köket detsamma sedan 90-talet? Känns det bara trist att komma hem till det och ha det omodernt när du egentligen vill ha ett modernt hem? Byggföretagen finns där för att hjälpa dig med många saker, det gäller inte bara att riva eller bygga. Byggarna kan även hjälpa till med att sätta in ett nytt kök. 

Får du ingen ro att jobba när du sitter i soffan och tv:n stör? Varför inte bygga ett kontor? Där kan du få den tystnad du behöver och slipper oönskade ljud. Är huset redan stort och ni kan dela av rum så räcker det kanske med att sätta upp en vägg.

 

Vad ska vi fråga efter?

När ni ringer företag bör ni ringa några olika för att få en offert. Har gärna en lapp skriven sedan tidigare med vad ni önskar få ut av det hela. Vill ni att firman ska sköta allt själv, även inköp av material? Eller vill ni vara mer delaktiga själv? Skriv även ned vad ni önskar få för resultat och hur lång tid allt kommer att ta. 

När ni anlitar byggföretag stockholm är det även viktigt att kolla så firman betalar F-skatt. Gör firman det finns det någon som kallas ROT-avdrag som ni kan få. Det är ett avdrag på 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kr per år. De flesta byggföretag har det redan inräknat i priset. Kolla upp hur det fungerar med företaget ni ska använda er av.

Fler nyheter