Bättre lagring med måttanpassade garderober

21 september 2021 william eriksson

Det där med lagring är något som du kanske pustar över så fort du tänker på det. För visst har du ytor som du inte kan nyttja, fast du hade behövt det? Ytor som står oanvända därför att du inte har hittat en garderob som passar? Då kan du snabbt ändra på det bekymret genom att skaffa dig måttanpassade garderober som passar perfekt för den ytan du vill sätta dem på. Det spelar ingen roll hur bred eller smal du vill ha den.

Med hjälp av måttanpassade garderober kan du få ut den där extra lagringsytan som du kanske inte ens tänker på annars. Det kan till och med vara så att du har en decimeter över som du kan göra till ett tjusigt skafferi för alla dina konservburkar. Tänk att dra dörren åt sidan och beskåda konserver som står snyggt vid varandras sida. Konserver som annars hade hamnat bakom varandra i ett skafferi där du inte ens vet vad du har.

 

 

Snygg garderob som i en butik

Det är så vanligt att ha djupa garderober att du kanske inte ens tänker på hur smidigt det är att ha grunda garderober. Genom att ha en garderob som är mer bred än djup kan du lättare få en översikt över dina kläder. Hur ofta har det inte hänt att du rensat din garderob och hittat något som du letat efter länge. Eller något som du faktiskt inte ens visste om att du hade. Med en grundare garderob kan du lägga upp kläderna som i en butik.

Tanken med att lägga upp din garderob som en butik är inte så tokig, när du väl tänker efter. Du får lätt en överblick och lätt för att kunna ta fram det plagg som du önskar dig. Dörrarna kan du enkelt smycka med en snygg tapet eller kanske spegeldörrar. 

Fler nyheter