Dating via nätet

Dating via nätet

Det är fler och fler som möter sin nya partner på nätet. Via en datingsida kan du välja och vraka bland olika singlar och få chansen att träffa någon som delar dina värderingar och intressen. Det finns sidor för olika åldrar och inriktningar. Om du vill spara in på besväret att leta upp alla dessa olika sidor, finns det nu också en sida som samlar olika datingföretag och datingsidor  på samma ställe. Det går extra snabbt för dig att få tag på din drömpartner.

 

 

Rakt på sak

 

Varför ska man träffa någon på nätet? Det är väl bättre att träffas i verkligheten, tycker många, lite konservativa personer. Det klart att man vill träffas på riktigt också, men det finns stora fördelar med dating på nätet. Man kan vara väldigt rak på sak och direkt sålla ut dem som inte passar. Man kan tala om att man inte vill ha någon som röker, att man söker någon som kan spela schack etc. Eftersom man inte ses, är det lättare att uttrycka sig i klartext, och man behöver inte slösa tid på någon som ändå inte motsvarar ens önskemål.

 

Olika behov och syften

 

Unga människor kanske söker en spännande partner att bilda familj med. Man vill ha tag i någon som är snygg och sexig och som har gemensamma intressen. Äldre personer kan ha andra behov. De som har blivit änkor eller ensamstående efter att ha haft ett bra äktenskap under många år, kanske bara vill hitta någon för att slippa vara ensam. Det är lätt att bli kräsen, och man vet direkt att det finns ingen som kan ersätta den gamla partnern. Man har vuxna barn och vill kanske mest ha någon att resa med, fira helger med, eller bara någon som kan köra bil eller dela hyran. Testa nätdejting, så behöver du inte sitta ensam.