Det är inte bara tjejer som kan njuta av sexleksaker

25 augusti 2019 william eriksson
Det är inte bara tjejer som kan njuta av sexleksaker

Att det ofta krävs leksaker för att kvinnor ska nå orgasm på egen hand, och kanske även med en partner är inget folk i allmänhet har några invändningar eller starka åsikter om. Myten om kvinnans orgasm som extra mystisk och svåruppnåelig hänger kvar. Lika självklart som att kvinnans orgasm är svåruppnåelig, lika självklart är det att alla män kommer superlätt, både vid onani eller sex med någon annan. Män ska helt enkelt inte behöva något annat än sin egen näve för att uppnå orgasm väldigt snabb. Som ni förstår är det givetvis inte så svart eller vitt.

 

Den ultimata sexleksaken för manlig onani

Kvinnor har länge haft olika vibratorer och rabbitar i nattduksbordet. Innan har vuxenleksaker till män snarare handlat om penispumpar för en större errektion, eller penisringar för att lyckas hålla erektionen. Nu finns en rad olika pocket pussys vars enda syfte är att ge njutning och inte att upprätthålla en funktion. En tub glidmedel och en pocket pussy är egentligen allt en man behöver. Dessa sexleksaker kommer i olika designer och med olika funktioner. Det finns flesh lights som till utseendet liknar en riktig vagina, och vissa liknar inte bara vilken vagina som helst utan designen är avgjutningar av olika porrstjärnors underliv. 

 

 

Pocket pussys finns i olika färger och former

För den som vill ha en lite mer stilren sexleksak finns det absolut de med mer diskret och nästintill sportig design. Strukturen inuti varierar lite mellan de olika leksakerna  men en masturbator har t.ex. en knapp som styr hur trång den ska vara vilket ger användaren full kontroll över stimulansen. Sinful climax male stroker är en vattentät leksak som är töjbar och används bäst tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Världens mest sålda leksak för män heter Pink lady vagina. Slipp kramp i armen och ge dig själv många sköna stunder.

Fler nyheter