Djuraffär i Stockholm har allt husdjuret kan tänkas behöva

Var tredje hem i Sverige äger numera ett husdjur. Enligt nyare undersökningar lägger vi mer än dubbelt så mycket pengar på vår husdjur som för tio år sedan. Vi har börjat se dem som familjemedlemmar och vill att de ska få samma livskvalité som vi själva. De förtjänar god mat, vård när de är sjuka, lek och aktivering samt pälsvård och i vissa fall besök hos en frisör som är specialist på att fixa frisyren på de långhåriga små liven.

 

Vi vill ge våra djur det allra bästa

Och varför inte? Djuren tar större plats i våra hjärtan och vi får ut mer kärlek och närhet om djuret mår bra.
För att köpa allt som behövs till djuret är det en god idé att besöka en djuraffär. De har allt till våra nya eller gamla familjemedlemmar, och inför sitt första husdjursköp kan det vara bra att kika in en extra gång för att fråga om råd eller försäkra sig om att man har allt man behöver. Klosax, mat, matskål, koppel, vattenflaska, klösbräda, borste, godis, leksaker… listan kan göras lång och det är svårt att veta vad man verkligen behöver och vad som kan vänta.

Det är lätt att överhandla i början. Man vill såklart inte att den nya hundvalpen eller kattungen ska behöva sakna något när den kommer till sitt nya hem.

 

Husdjur har alla olika behov

En välsorterad djuraffär har många olika märken och varianter att erbjuda sina kunder. På så sätt kan man testa sig fram, se vad husdjuret gillar och vad som passar bäst. Om djuret är kastrerat eller behöver gå ner i vikt finns det exempelvis olika foder som uppfyller just den funktionen. I en djuraffär i Stockholm finns allt det här och lite till. Besök Arken Zoo på Kungsholmen för att inhandla efter ditt husdjurs behov och önskemål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *