Gå till en UPS access point i Sverige

04 mars 2021
william eriksson

Brådskande paket som behöver hämtas upp och levereras inom kort tid är något man ofta stöter på, speciellt som företag. Samtidigt kan man vilja ha upphämtning på kvällen och få spårbara leveranser dagen efter. Oavsett om det är viktiga papper för en klient eller att kunna serva kunder med snabba leveranser från webbshoppen så finns det alternativ. En fördel är såklart om man kan få servat direkta hemleveranser utan att kunden behöver hämta upp paketet hos ett ombud. 

 

Vanliga posten eller fraktföretag?

Frågan som många nya företag ställs inför är vilken leverantör man ska välja som sin lösning. Det finns inget rakt svar på den frågan. Mycket beror på vilka volymer, vilka vikter och vilken kostnad för frakt som är lämplig.

Skickar man hundratals produkter från sitt företag till olika kunder eller har man ett tjänsteföretag som bara behöver skicka brev till klienter då och då? Vad är förväntat av kunden, billig frakt eller att det levereras omgående? Det finns många olika scenarion, så undersök marknaden ordentligt. Jämför olika alternativ och kontakta gärna fraktleverantörerna direkt. Många gånger så kan priserna vara förhandlingsbara utifrån vilket behov man har. 

 

 

Leverera i tid, med eller utan avtal

Ibland så räcker det inte med den vanliga postgången om man har något som måste gå iväg och levereras snabbt. Att springa till posten är inte alltid ett alternativ. Om man befinner sig inom upptagningsområdet för en UPS access point i Sverige så kan man få snabba spårbara leveranser upphämtade och levererade till kunden snabbt.

Man kan dessutom ha avtal för upphämtning på vissa tidpunkter om man skickar mycket paket och erbjuder leverans över natten till sina kunder. Som sagt finns det mycket att ta i beaktande. Befinner man sig i en större stad så finns det alltid möjlighet till snabba leveranser och att få paketen upphämtade på plats. 

Fler nyheter