Har du besiktigat bilen och fått tvåor?

07 april 2020 jonas olsson
Har du besiktigat bilen och fått tvåor?

Gick det inte bra på besiktningen? Letar du efter en pålitlig bilverkstad? Kanske en bilservice i Hudiksvall är vad du behöver? Och kanske en bilverkstad som kan “släcka” tvåor. Det fina med det är att då behöver du inte åka och besiktiga bilen, det tar mindre tid och blir dessutom billigare. De flesta av oss har inget garage, verktyg och inte minst kunskap att reparera en bil. Då är det en otrolig lättnad att kunna lämna bilen i trygga händer och få den lagad av erfarna och kompetenta mekaniker.

 

Från sommardäck till vinterdäck

Du vet hur det är, varje år tänker du att i år ska jag minsann spara in kostnaden för däckskiftet. Du har glömt att det brukar ta en halv dag minst, att det är tungt och besvärligt. Dessutom kommer du alltid på det i sista stund, just innan ni ska åka iväg inför helgen och det är varning för halka. Det finns helt enkelt ingen tid för gör-det-självaren. Då är det så himla skönt att kunna ringa sin bilfirma, rulla dit, ta en kopp kaffe och tjugo minuter senare är det klart. Det är vardagslyx! Har du inte plats för sommardäcken? Inga problem, de kan ligga kvar tills det är dags att byta igen.

 

Service, däckskifte, reparationer, allt din  bil behöver

Ibland  är det väldigt skönt när allt är samlat under samma tak, att man inte måste flänga än till en däckverkstad, än till en mack eller verkstad, än till däckfirma för att köpa däck. Att allt som rör bilen finns på samma ställe. Oavsett du behöver en årlig service, byta däck eller laga något. Du kanske tror att du måste hitta en märkesverkstad för just din bil, men idag finns det verkstäder som tar hand om samtliga märken, där personalen har kompetens för de allra flesta bilmodeller. 

Fler nyheter