Hyr lokal i ett kontorshotell i Stockholm

02 augusti 2021 patrick pettersson

Kontorshotell låter väl lyxigt? Ett hotell där du kan låta ditt kontor få vila upp sig med god frukostbuffé, djup sömn i härliga sängar och kanske en tur till hotellets spa. Eller är det kanske kontorspersonalen som får samma härliga behandling? Nej, hur roligt eller härligt det än låter så är det inte vad ett kontorshotell i Stockholm, som exempelvis https://kontorshotellsgruppen.se/, kan erbjuda.  

Ett kontorshotell är istället lite som ett hotell men med kontorslokaler och faciliteter istället för hotellrum. Men för dig som företag kan det vara precis lika smidigt med ett kontorshotell som det är för dig som privatperson på ett hotell. För här kan du enkelt hyra ett kontor, eller flera, och få allt som du behöver runt omkring dig. Toaletter, duschar, kök, skrivare och kanske till och med en receptionist. Du kan fokusera på ditt företag och inget annat.

 

 

Från städning till utbyte av kontakter

Om du har ett eget kontor så är du ansvarig för att lokalerna ska fungera på alla sätt. Du behöver ha någon som städar och någon som ser efter att lokalerna fungerar och är hela. Men du är även isolerad med endast dina anställda som sällskap. På ett kontorshotell kan du helt koppla bort allt som har med lokalernas underhåll att göra, och dessutom ha glädjen av ett utbyte med andra som också har hyrt kontor för sina företag.

Ibland kan det vara företag som bedriver verksamhet i någon helt annorlunda bransch. Men ibland kan det också vara andra företag som bedriver verksamhet i samma bransch eller branscher där ni kan ha nytta av varandra. Det kan bli som en riktig kittel som kokar av idéer och utbyten mellan er och kan leda till mycket goda och fruktbara resultat för alla. Ett kontorshotell är även billigare och enklare än om du skulle skaffa eget.

Fler nyheter