Köp brun utan sol online här

24 mars 2021
jonas olsson

Under vinterhalvåret när solen sällan är framme är det lätt att känna sig blek. Sommarens solbränna har försvunnit och man saknar den där fräscha, pigga känslan. Förut var det populärt att sola solarium för att bättra på brännan, men idag vet vi att det är cancerframkallande och bör undvikas. 

För att upprätthålla brännan kan man använda sig av en snabb och ofarlig lösning, nämligen brun utan sol, eller BUS som många kallar det. Köp online här.

 

Skydda huden och välj snällare alternativ

För de som vill vara extra försiktiga under sommaren och inte exponera sig för solen kan det också vara smart att använda sig av brun utan sol på sommaren för att ändå få en snygg solbränna. Folk med rött hår och ljus hud rekommenderas att undvika solen eller att använda sig av hög solskyddsfaktor när man vistas i solen. 

Dessutom orsakar solen att huden åldras snabbare och man får lättare rynkor på de områden som exponeras av mycket sol. Förutom den estetiska aspekten är det även farligt för den med mycket leverfläckar eller anlag för hudcancer.

 

Tips för snyggt resultat

Brun utan sol smörjer man in på huden och man kan själv välja vilket område man vill smörja in. Ibland kan man välja att bara göra ansiktet för att man vet att man bara ska visa ansiktet, men om man visar mer av kroppen är det bäst att smörja in resten också så det ser naturligt ut. Viktigt är att peela huden innan så död hud försvinner, annars kan det lätt bli fläckigt. 

Om man vill att huden gradvis ska bli brun kan man istället använda spray som utvecklar en solbränna under några dagar. Ett bra tips är att använda en speciell handske för att smörja in krämen, och inte använda händerna. Handsken gör att färgen appliceras jämnt och inte lämnar streck eller ränder. 

Fler nyheter