Med tandreglering är det är aldrig försent för vackert leende

14 mars 2020
Cecilia Olsson
Med tandreglering är det är aldrig försent för vackert leende

Att le påverkar både oss själva och personer i vår omgivning. Även fast man inte känner sig glad så kan man genom ett leende lura hjärnan och därmed känna sig lite bättre till mods. Att mötas av ett leende från en annan människa kan smitta av sig och därmed påverka flera människors dag. Därför är det viktigt att man vågar le, men det finns tyvärr många människor som inte vill göra det på grund av sneda eller ojämnt fördelade tänder. Men det finns hjälp att få. Genom en tandreglering kan man få ett rakt och vackert leende som man glatt kan visa upp för alla man möter.

Att göra en tandreglering, eller skaffa tandställning som behandlingen innebär, är vanligast hos unga men det går att göra i alla åldrar. Det finns även olika modeller att välja mellan, inte bara den klassiska ”rälsen” som de allra flesta tänker på när de hör ordet tandställning. Idag finns det även så kallade osynliga tandställningar om man önskar ett mer diskret alternativ. 

En mottagning som dagligen arbetar för att få människor att le oftare är Le Tandreglering. Hos Le Tandreglering är de specialister på just tandreglering och de använder sig av den senaste tekniken. De erbjuder även behandling med porslinsfasader vilket gör att leendet blir ännu vackrare, en tandställning justerar tändernas position och med en porslinsfasad kan även form och färg optimeras. 

Hos Le Tandreglering får man gå igenom fem tidseffektiva faser vid en tandreglering. Den första är konsultationen där man tittar på behov och önskemål samt får information om hur allt kommer att gå till. Den andra fasen är själva insättningen av tandställningen och den tredje är återbesök för att se att allt ser bra ut och att tandställningen gör vad den ska. I fas fyra tas tandställningen bort och fas fem innebär uppföljning för att se till att resultat blivit perfekt.

Fler nyheter