Se här om du vill ha ut mer av din hudvård

08 september 2020
Cecilia Olsson

Daglig hudvård är mycket viktigt för att huden ska må och fungera så bra som möjligt. Huden är kroppens största organ och arbetar bland annat för att reglera kroppstemperaturen och skydda mot bakterier, så du gör klokast i att vårda den väl för en god hälsa.

Skydda huden varje dag

En av de viktigaste sakerna du bör göra för att huden ska må så bra som möjligt är att smörja in den med solskydd varje dag. Solens strålar får vår hy att åldras i förtid och i värsta fall kan de även framkalla sjukdomar såsom cancer. Därför är det mycket viktigt att smörja in huden även om det ser molnigt ut utomhus, solens strålar kan fortfarande leta sig ner till huden.

För att underlätta så kan du använda exempelvis Visionnaire Creme SPF 20, en dagkräm från Lancôme som innehåller solskydd vilket gör att du inte behöver komma ihåg att smörja in dig med något extra.

Fukt och åter fukt

Huden behöver massor av fukt vilket gör att du bör både dricka en hel del vatten och smörja huden med återfuktande krämer. Fukt ger en jämn och fin hy som mår riktigt bra och här finns det massor av produkter att välja mellan som verkligen kan boosta huden. Till exempel så kan du göra det med The True Cream Moisturizing Bomb från Belif. Den ger din hud intensiv och långvarig återfuktning i upp till 26 timmar.

Hitta alla produkter på ett och samma ställe

Bra hudvård behöver inte vara svårt, det gäller bara att få tag i effektiva produkter som fungerar välgörande för huden. Du hittar bra produkter som hjälper huden att må sitt bästa hos Sephora. Vill du ha alla produkter direkt hem i brevlådan (exempelvis de tidigare nämnda) så kan du enkelt beställa dem i deras webbshop, se mer här.

Fler nyheter