Skapa ett extra trivsamt hem med Air Wick

En väldoftande miljö är generellt sett en trevligare miljö att vistas i. Otrevliga odörer kan vara obehagliga att bli utsatt för och kan i värsta fall framkalla illamående. Även fast en bostad eller arbetsplats som städas och underhålls regelbundet sällan luktar så illa att det blir jobbigt så är det  alltid trevligt att känna väldoft då man stiger innanför dörren.

Air Wick erbjuder effektiva produkter för väldoft

Ett företag som ständigt arbetar för att skapa väldoftande hem och arbetsplatser är Air Wick. De erbjuder flera olika sorters luftfräschare som gör utrymmena de placeras i väldoftande och därmed trevligare att vistas i. Genom att placera ut Air Wick produkter i hemmet så behöver du aldrig oroa dig för otrevliga odörer.

Doftblock och spray passar bra i badrum och kök

De rum i hemmet som i regel utsätts för många olika lukter är köket och hemmet. Det kan vara väldoft från en dusch eller bakning, men det kan även vara mindre trevliga odörer från ett toalettbesök eller lukt från matrester i soporna.

Med ett doftblock placerat i skåpet där soporna förvaras och ett stående inne på toaletten så döljs lukten med en härlig doft istället. En spray kan också vara effektiv för att snabbt dölja en lukt som du inte vill ha i ditt kök eller badrum. 

Dispensers och doftljus till vardagsrum och sovrum

Air Wick erbjuder dessutom effektiva dispensers som med jämna mellanrum ger i från sig väldoft i rummet. Det går att välja mellan många olika dofter som till exempel lavendel till ditt sovrum för extra avkoppling eller citrus till vardagsrummet som piggar upp och ger energi. 

Ett bra komplement till dispensers är doftljus, de sprider en underbar doft samtidigt som de skänker stämning till hela rummet, perfekt för en myskväll. 

Du hittar ett brett utbud av Air Wick produkter till bra priser hos Coolpriser.se. Det gör att du kan fylla hemmet med härlig doft till väldigt bra pris och du får dessutom produkterna direkt hem i brevlådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *