Solcellslampor är smidig belysning som kommer i många färger och utföranden

advertorial

Med solcellslampor är det enkelt att fylla trädgården med vackert ljus utan att bli ruinerad på kuppen. Solcellslampor drivs av solens strålar och det är därmed endast vid köptillfället som man behöver lägga pengar på belysningen. Anledningen till att det dessutom är enkelt är för att det inte krävs att någon elektricitet ska kopplas in, vilket gör att lampan kan placeras i princip var som helst i trädgården.

Undvik eldragning och fula kablar

När man använder sig av eldriven belysning så krävs det att ström når ända fram till där lampan står, vilket kan kräva att man måste dra kablar runtom i trädgården. Det kan även betyda att man behöver ta hjälp från en elektriker som kan sköta säker elinstallation till trädgårdsbelysningen, vilket är jätteviktigt att göra för att allt ska bli rätt men det kan även innebära höga utgifter. Vill man slippa allt detta krångel så kan man använda sig av solcellslampor som man utan bekymmer kan placera där man vill ha dem. 

image

Det finns många modeller att välja mellan

Många kanske tänker på plastiga spjut som sitter nedtryckta i rabatten när man talar om solcellslampor, men faktum är att solcellslampor finns i massor av olika utföranden. Det finns allt från färgglada solcellslampor som kan hängas upp i träd till stilrena vägglampor som ger funktionell utomhusbelysning. Hos SolarCamp hittar man ett brett utbud av solcellslampor för olika smaker. 

Praktisk och dekorativ belysning 

SolarCamp har ett brett sortiment av vackra och praktiska solcellslampor samt annan dekorativ utomhusbelysning som drivs med hjälp av solceller. De erbjuder några av Europas allra bästa solcellslampor anpassade för det nordiska klimatet. Solcellslamporna hos SolarCamp är producerade av marknadens bästa komponenter i rostfritt stål av hög kvalitet och flera av lamporna kan till och med lysa stabilt året runt, även de månader då dagarna blir kortare och solskenstimmarna färre. De är en bra butik att vända sig till när man söker lampa solcell av kvalitet.