Vackra blommor för rätt tillfälle i Järfälla

15 januari 2022 patrick pettersson

editorial

Blommor kan uttrycka många känslor och visa stor uppskattning. Det är något som passar varje tillfälle – bröllop såväl som begravning. Det är även något som kan ses som vardagslyx. Ett par färska snittblommor på matbordet eller i hallen är så vackert och sprider så mycket glädje att många företag, och till och med privatpersoner, prenumererar på snittblommor och får en ny bukett varje vecka. 

Vad är det då som ger denna härliga känsla? Är det de vackra färgerna eller det faktum att du har något levande hemma? Det kan nog vara en kombination av båda. Kanske kan du ta reda på varför just du älskar blommor genom att lägga dig till med vanan själv. 

 

image

 

Krukväxter eller snittblommor?

Vad tycker du bäst om, krukväxter eller snittblommor? Det är väldigt individuellt. Vissa älskar okidéer, andra perenner, medan den tredje känner att kaktusar passar deras livsstil bäst. Andra tycker att en väl ihopsatt bukett snittblommor tilltalar dem allra mest. De flesta kombinerar däremot både ditt och datt.

Att gå in i en väl omhändertagen blombutik är något alldeles extra. Luften känns renare, dofterna fyller hela kroppen och sprider glädje. Du kanske hittar en fantastisk blomma som bara måste följa med dig hem. Ja, vare sig du gör ett fysiskt besök eller beställer så är blommor något som bör finnas i varje hem och som talar till de allra flesta. Besök Kallhälls Blomsterhandel för blommor i Järfälla, antingen online eller fysiskt: https://www.blommorjarfalla.se/ 

Levande blommor eller plast?

Vissa har en tendens att glömma att vattna sina växter. De väljer då säkerligen plastblommor istället. De finns i så bra kvalité idag att de kan lura det mest tränade ögat. Men det är ändå något speciellt med levande växter. De kan förbättra inomhusluften och sprida lite extra glädje när de bjuder på blommor som tack för ett väl omhändertagande. 

Fler nyheter