Väggdekor kan ge rummet det lilla extra

När det handlar om färg på väggarna i ett hem så kan det ofta vara klokt att välja en diskret färg för att kunna lägga mer fokus på själva inredningen samt enkelt kunna variera stil utan att behöva göra stora förändringar. Vitt och grått är kulörer som passar ihop med det mesta och just ljusa färger får dessutom rummet att kännas större än vad det faktiskt är. 

En enfärgad vägg är lättare att dekorera

Det kan dock finnas ett behov av ha något som händer på en ljus och tom vägg. Det går såklart att dekorera väggarna med tavlor, men det är också snyggt att använda sig av väggdekor. De fungerar ungefär som ett klistermärke som man enkelt sätter upp på väggen och lika enkelt kan ta bort om man vill byta ut det eller återigen ha en enfärgad vägg. Det finns många olika sorters väggdekor, de kan bestå av text, motiv eller både text och motiv. Det går också att välja enfärgade eller flerfärgade beroende på vad man önskar och vad som passar på väggen som ska dekoreras. 

Välj bland massor av motiv och texter

Sohu-shop är en webbutik som erbjuder väggdekor av hög kvalitet. I deras sortiment finns mängder av olika motiv bland annat inom kategorierna världskartor, Banksy, blommor och träd, städer och skylines samt vilda djur. De har också wallstickers med olika texter såsom citat, husregler och fotbollstexter. Gå in på sohu-shop.se väggdekor och utforska det välsorterade sortimentet.

Designa din egna wallsticker

Skulle du inte hitta en väggdekor som är precis vad du önskar så går det att designa sin egna wallsticker. Hos Sohu-shop går det att välja färg, höjd, bredd samt vilken text och typsnitt som önskas. Det går även att använda sig av ett anmärkningsfält där man på bästa möjliga sätt kan beskriva hur man vill att väggdekoren skall se ut, man kan till exempel hänvisa till detaljer på en väggdekor som finns på hemsidan. Då kan deras formgivare enklare skapa den perfekta väggdekoren för just dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *