Stekbord, gasolgrill – perfekta hamburgare året om

10 juni 2022 jonas olsson

editorial

Många människor har en grillkväll i trädgården högst upp på önskelistan, oavsett vilken årstid de befinner sig i för tillfället. Det är inte ovanligt att räkna ned dagarna till nästa ljumma afton i grilldoftens tecken. Men det är också lätt att den drömmen går i kras, av olika anledningar. Kanske regnar det. Kanske går grillen sönder. Kanske är vintern alldeles för lång och du bara inte orkar vänta mer.

Då finns en finfin lösning på marknaden. Ett stekbord gasolgrill kan inte bara användas till just din gasolgrill, utan även på din induktionshäll på spisen i köket. På ett stekbord kan du lätt få till superba hamburgare, i trädgården såväl som inomhus. Generellt brukar det annars kunna vara lite komplicerat att grilla just hamburgare. 

Alla gillar inte en hel köttbit – men alla gillar hamburgare

Det är heller inte alltid en grillad entrecôte eller ett grillat revbensspjäll är populärt bland alla gästerna på ditt garden party. Många ungar vill till exempel mycket hellre ha en hamburgare. Då kan det vara succé att kunna dra fram ett stekbord ur gömmorna.

På ett stekbord kan du dessutom grilla en stor mängd hamburgare samtidigt, så att ingen hungrig ska behöva vänta för länge. Särskilt den yngre generationen brukar ofta vara mycket dåliga på att vänta på mat. När de väl insett att de vill äta.

 

Stekbord Gasolgrill

 

Öva på hamburgarna off-season

Om du satsar på ett stekbord som funkar på induktionshällen på spisen kan du dessutom passa på att öva på hamburgarna även off-season. Självklart ska du kunna njuta av riktigt bra hamburgare året om. Och en sliten stekpanna kan inte konkurrera med ett ordentligt stekbord. 

Säkert har du sett att alla gatukök använder sig av stekbord. Det handlar inte bara om att de ska kunna steka många saker samtidigt, utan också på att resultatet blir bättre än i till exempel en stekpanna. På ett riktigt stekbord kan du vara säker på att få jämn värme över hela stekytan. 

Fler nyheter