Ta in naturen i hemmet med fototapet och återvunnen inredning

08 november 2020
Cecilia Olsson

En tydlig trend detta år som ser ut att hålla i sig framöver är naturen. Hållbarhet har varit ett nyckelord och allt fler har blivit medvetna om vilken påverkan vi människor gör på jorden. Naturen är något som får oss att må bättre och den är framförallt nödvändig för att vi ska kunna leva vidare. Det har bidragit till att vi vill ta in mer natur även i hemmet i form av återbruk och tillvaratagande av de resurser som finns nära, vilket kan leda till ett mer harmoniskt hem. 

Fyll hemmet med naturnära färger 

Grönt och blått blandat med jordnära färger som beige och brunt är kulörer som just nu får stort utrymme i hemmen. Det för tankarna till skog, hav och stränder, något som för de allra flesta betyder lugn och harmoni. Det går att ta in de härliga färgerna genom textilier och inredningsdetaljer eller så kan man ta det steget längre och använda färgerna på väggar, golv och tak. 

Ge intrycket av naturligt material

Förutom kulörerna så syns naturen genom naturliga material när det kommer till inventarier men även på väggar och golv. För den som till exempel skulle vilja ha en trävägg men inte har turen att den finns där under tapeten så kan en fototapet lösa problemet. Med en fototapet går det att ge intrycket av naturliga material på väggarna på ett väldigt smidigt sätt. 

Fototapeter för alla smaker 

Hos Sohu-Shop hittar du bland annat fina tapeter med vacker trästruktur som ser väldigt naturtrogna ut. Det finns även tapeter med tegel- och stenmotiv som passar perfekt för den som vill ha en mer industriell look i hemmet. För den som vill ta naturtrenden ännu längre så finns det fototapeter med vackra naturmotiv som ger känslan av att du har en skog eller varför inte en strand i rummet. Hitta din favorit fototapet på https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html.

Fler nyheter